Cum să alegeți poarta pentru garaj?

Cum să alegeți poarta pentru garaj?
Sep 10, 2018

Atunci când alegeți o ușă pentru garaj, mai întâi de toate, ar trebui să puneți accentul pe siguranța acestui dispozitiv, deoarece în garaj este obișnuit să stocăm un lucru important pentru noi - mașina noastră. Pentru a evita furtul sau vandalismul, trebuie să vă asigurați că nimeni nu poate pătrunde ușor în el. O altă funcție a acestor porți este decorarea intregului parcel, deoarece primul lucru pe care îl vedem uitandune la garaj este poarta.La alegerea acestui dispozitiv, trebuie să țineți cont de faptul că ele trebuie să fie cât mai confortabile la deschidere și acest lucru ar trebui să se întâmple suficient de repede, fără aplicarea efortului fizic. Ce porți îndeplineasc toate funcțiile enumerate mai sus?

Atunci când alegeți o poartă, trebuie să luați neapărat în considerare lățimea acesteia, dacă nu cunoașteți formula, atunci vom fi fericiți să vă ajutăm. Totul este destul de simplu, poarta ar trebui să fie mai largă decât mașina, cu 45 cm din ambele părți. În ceea ce privește înălțimea, și aici trebuie să alegeți o poartă cu înălțimea în rezerv. Înălțimea rezervării este de 2,3 metri. Desigur, acești parametrii trebuie să le respectați nu doar cand alegeți poarta, ci și în momentul cand construieți întregul garaj. La fel, trebuie să aveți în vedere faptul că orice tip de design standard va costa mult mai puțin decât cela făcut la comandă.

Despre deosebirile dintre ele după mecanismului de deshiderere, am vorbit în articolul precedent. Putem zice pe scurt că porțile obișnuite nu se potrivesc, dacă aveți spațiu limitat și ar trebui să optați pentru porți automate cu controlul la distanță pe care le puteți deschide cu ușurință prin simpla apăsare a unui buton.

Vom enumera pentru dvs. câteva reguli și detalii cărora trebuie să acordați atenție atunci când alegeți o poarta pentru garaj.
1. Aflați totul despre garanția oferită de vânzători. Procurați poarta doar dacă ea are garanție! Acest lucru este foarte important, deoarece puteți afla doar după cateva zile că ați procurat o poartă nu de cea mai bună calitate, iar astfel v-eți putea să o întoarceți înapoi.
2. Acordați atenție articulațiilor. Acestea ar trebui să fie prelucrate doar cu materiale de calitate, în caz contrar, după o perioadă de timp materialul se îți va pierde calitatea și prin el va patrunde apă și temperaturi nedorite de afară.
3. Lacată, desigur, este o metodă bună de a asigura casa, dar este de dorit să cumpărați deodată alarmă, supraveghere video, etc
4. Atunci când alegeți un material, este necesar să luați în considerare climatul în care vă aflați. Dacă locuiți într-o zonă cu umiditate ridicată, trebuie să achiziționați un material anticorosiv.
5. Pe resorturile este necesar să achiziționați inițial materialele de protecție, pentru a vă asigura că poarta nu va cădea pe dvs în cazul dacă ea se va rupe.

Aceasta este doar o listă mică a mai multor reguli care trebuie respectate atunci când alegeți o poarta pentru garaj. În dependență de caz, pot exista mult mai multe excepții. Cel puțin puneți accentul pe acestea 5 reguli, pentru a asigura siguranța dvs. și a mașinii dvs. Dacă totuși vă este greu să alegeți o poartă, puteți contacta specialiștii care vă vor ajuta, iar în viitor vor instala întreaga construcție. În următorul articol, vom încerca să completăm această listă de reguli pentru a vă facilita alegerea!