Porti de Garaj

about-image

Porti de garaj

Compania noastră se ocupă de fabricarea și instalarea de porti pentru garaj in Moldova. Vă garantăm cea mai înaltă calitate, toate produsele sunt realizate pe echipament german și calitatea este testată, înainte de ca produsul finit să ajungă în mâinile clientului.

Garajul, de multe ori reprezintă nu numai un loc pentru păstrarea vehiculului, dar, de asemenea, este folosit ca depozit, atelier și studiou pentru repetitii! Indiferent de scopul în care utilizați spațiul intern, acesta trebuie să îndeplinească toate cerințele moderne. Cu această sarcină se isprăvesc perfect porti pentru garaj. Acestea vor proteja proprietatea de intruși, vor crea un o atmosferă confortabilă, vor servi o vreme înlungată și fără probleme.

Avantajele porti de garaj

• Protecție împotriva efracției

• Siguranță ridicată împotriva focului

• Fiabilitate și durabilitate

• Nivel ridicat de izolare termică și fonică, datorită căreia încăperea se menține în condiții favorabile, ca urmare economisiți pe încălzire și răcorire

• Comoditate în utilizare și simplitatea întreținerii

• Abilitatea de a seta transmisie automată, care simplifica și mai mult funcționarea porti pentru garaj

• O gamă largă de culori și modele pentru a se potrivi cu orice stil arhitectural

• Diferite tipuri de porti de garaj, care diferă prin metoda de deschidere, astfel puteți alege cele mai potrivite pentru Dvs.

Tipuri de porti pentru garaj

Există trei tipuri de bază de porti de garaj. Fiecare dintre ele își au propriile caracteristici și avantaje.

Porti sectionale pentru garaj care se deschid vertical și sunt în măsură să rămână deschise într-o poziție orizontală sub plafon. Una dintre cele mai populare tipuri de porti de garaj. Caracteristica lor principală - nu ocupă spațiu și nu interferează cu trecerea vehiculului. Mai ales dacă aveți spațiu limitat sau nu aveți teren destul pentru intrarea vehiculului. Structural ele reprezintă panouri sandwich interconectate.

Porti rolete pentru garaj - cea mai economă opțiune, însă, nu mai puțin sigură, funcționează pe principiul roletelor, la deschidere lamelele se strâng într-un rulou, situat într-o cutie specială la intrarea în garaj.

Porti glisante sunt cele mai potrivite pentru intrarea în casă, așa cum au nevoie de spațiu pentru deschidere. Poarta clapă este mutată la o parte, alunecând pe ghidajul de-a lungul gardului.

Porti automate de garaj

Pentru mai multă comoditate, vă puteți dota portile de garaj cu unitatea automată care poate fi controlată de la distanță fără să trebuiască să părăsi mașina. Acest lucru simplifică foarte mult procesul de parcare.

Preturi porti de garaj

Pentru a afla preturi porti de garaj Chisinau și de a comanda, apelați numărul de telefon afișat pe site sau lăsați o cerere în formă de feedback. Specialiștii noștri vor fi bucuroși să vă ofere sfaturi cu privire la orice întrebări.

LUCRARILE NOASTRE - PORTI DE GARAJ