Porti Industriale

about-image

Porti industriale

Porti industriale sunt utilizate pe scară largă pentru obiecte industriale, agricole și de construcții, showroom-uri, spălătorii auto, stații de carburanți, depozite și parcări. Ele posedă proprietăți rezistente la foc și arată o înaltă performanță în izolare termică și fonică. Fiecare produs este fabricat din profile germane printr-o tehnologie specială, care vă permite să obțineți o fiabilitate maximă și siguranță a construcției. Toate acestea fac porțile noastre industriale să fie un element indispensabil al oricărei clădiri industriale.

Tipuri de porti industriale

Porti sectionale industriale se deschid vertical, fără de a ocupa spațiul de manevră pentru vehicule. Acest lucru este deosebit de convenabil pentru depozite și locuri unde trec de multe ori mașini mari sau mașini încărcate. Porti sectionale industriale sunt una dintre cele mai populare soluții pentru obiecte industriale din Republica Moldova;

Porti industriale rulou și grile rulou sunt realizate din aluminiu, și datorita construcției simple și ușurinței în utilizare, au reușit să câștige încrederea clienților ca o soluție rentabilă. Porti rulante, ca și cele sectionale nu necesită o mulțime de spațiu pentru deschidere, rola se strânge compact într-o cutie amplasată la intrare. Cea mai bună soluție pentru magazine, depozite, aeroport, depo sau autoservice;

Porti industriale glisante sunt cele mai potrivite pentru spatii deschise - parcări, puncte de control, aeroporturi, depozite publice. Construcția glisantă necesită mai mult spațiu pentru deschidere. Clapeta alunecă pe șină de-a lungul peretelui sau gardului. Porti industriale glisante au o rezistență ridicată la foc și sunt trainice.

Porti industriale de viteză există pentru a optimiza fluxul de vehicule. Deosebit de actuale în special pentru spații cu destinație de descărcare și încărcare sau alte obiecte cu un nivel ridicat de trafic.

Porti industriale Moldova

Aflați preturi porti industriale cu livrare în toată Moldova apelând numărul de telefon afișat pe site sau lăsați o cerere în formă de feedback. Specialiștii noștri vor fi bucuroși să vă ofere sfaturi cu privire la orice întrebări. Măsurarea și calculul costului este gratuit!

LUCRARILE NOASTRE - PORTI DE GARAJ