Rolete Pentru Garaj

about-image

Rolete pentru garaj

Rolete pentru garaj sunt una dintre cele mai populare și rentabile variante de porti de garaj. În primul rând, acest lucru se datorează funcționalității ridicate și utilizării practice a roletelor. Rolete de garaj nu sunt numai absolut sigure și protejează în mod fiabil garajul dar, de asemenea, oferă un climat confortabil în interior din cauza izolării termice și fonice ridicate. În același timp, caracteristica sa principală este faptul că sunt uluitor de compacte. În poziție deschisă nu ocupă mult spațiu. Frunza se rulează într-o cutie specială, situată deasupra intrării în garaj. Aceasta poate fi poziționată atât pe interior sau exterior. Cutia este protejată de efracție și este echipată cu un sistem de blocare, care împiedică utilizarea neautorizată a porții, astfel încât rolete pentru garaj pot fi considerate pe bună dreptate cele mai sigure tipuri de porti.

Sunt realizate din aluminiu durabil, care este rezistent la lovituri și deformare. Fiecare produs este supus unui control al calității și respectă standardele europene, astfel încât să putem garanta fiabilitatea și durabilitatea produselor noastre.

Avantaje rolete garaj

• Aspectul estetic. Porti pentru garaj arată elegant în combinație cu orice stil arhitectural al clădirii. O selecție largă de culori și modele vor atinge rezultate perfecte

• Fiabilitate și durabilitate. Rezistență la foc și protecție împotriva efracției, în plus, construcția solidă este complet protejată împotriva deteriorării accidentale și deformare.

• Micro climă confortabilă. Nivelul ridicat de izolare fonică și termică va asigura un mediu confortabil în interiorul garajului, indiferent de scopul pentru care utilizați încăperea - depozitarea vehiculelor, depozitarea lucrurilor, ca un atelier de lucru sau studio de înregistrare audio. Protecția sigură de efectele meteorologice și pierderi de căldură vă va economisi banii pe facturile de încălzire și de răcire a încăperii

• Economie de spațiu. În starea deschisă porti rulante nu ocupă mult spațiu și nu interferează cu trecerea mașinei chiar și de mari dimensiuni și nu necesită o zonă specială pentru sosire și o mulțime de spațiu în jur.

Rolete garaj Moldova

Găsiți preturi și cumpărați rolete pentru garaj Chisinau cu livrare în toată Moldova apelând la numărul de telefon afișat pe site sau lăsați o cerere în forma de feedback. Măsurarea și calculul costului sunt gratuite!

LUCRARILE NOASTRE - PORTI DE GARAJ