Cum să alegeți o poartă pentru teritoriul privat

Cum să alegeți o poartă pentru teritoriul privat
Sep 11, 2018

Dacă aveți un teritoriu privat, trebuie să îl protejați de ochii curioși, precum și să oferiți un nivel bun de securitate pentru casa dvs. Cea mai bună opțiune care poate efectua toate funcțiile necesare este poarta, dar oamenii adesea dintr-un anumit motiv aleg o poartă simplă, mică în înălțime. Ele arata mai obișnuit, dar minusul principal ca este destul de usor sa sari peste ea si sa intrati in casa. Deci, este posibil să înlocuiți poarta cu o ușă pietonală, dacă nu, ce fel de poartă este ideală pentru un teritoriu privat?

Înainte de a alege o poartă, trebuie să știți ce cerințe ea trebuie să respecte. În primul rând, nu ar trebui să aibă praguri peste care va fi dificil să treceți și să nu se deschidă spre exterior. Unghiul de deschidere ar trebui să fie de cel puțin 90 de grade, altfel nu veți putea trece între ele. Este necesar să lăsați un spațiu lângă ele, acest lucru este important pentru locuitorii din țările reci, unde există zăpadă mare, trebuie să vă gândiți în prealabil unde veți arunca zăpada. În prezența unui automobil, cele mai bune tipuri sunt: reculul și balansarea. Primul se va deplasa de-a lungul marginii, iar al doilea se va deschide astfel ca dvs. să puteți trece cu mașina.

Porțile Swing au câștigat o mare popularitate, în principal datorită prețurilor democratice. Acestea sunt considerate mai fiabile și mai convenabile de utilizat. Dar este într-adevăr astfel? Desigur, trebuie remarcat faptul că acest design are o serie de dezavantaje. În primul rând, trebuie să alocați suficient spațiu pentru a le deschide, iar în timpul iernii va trebui să curățiți deseori zăpada, astfel încât să le puteți deschide. Dacă porțile nu sunt de cea mai bună calitate, cu un vânt puternic porțile se pot deschide, ceea ce nu este o condiție favorabilă pentru siguranța dumneavoastră.

Țesătura porții culesante se rotește de-a lungul șinelor spre dreapta sau spre stânga, fără a ocupa spațiu liber. Acest tip este foarte convenabil de utilizat, mai ales cu control automat de la distanță. Singurul dezavantaj este costul lor, deoarece chiar și echipamentul de bază va costa de două ori mai mult decat porțile swing, chiar dacă sunt fabricate din materialul identic.

Despre poartiță simplă, în principiu, nu putem spune nimic în plus. Știm cu toții cum arată, iar unele chiar au instalat-o singuri. Ele arata atractiv, mai ales daca exista elemente decorative. Dacă doriți să le instalați, ar trebui să uitați de siguranță și confort, deoarece această construcție nu este foarte stabilă, iar în cazul vânturilor puternice și a zăpezilor, ea va fi abandonată. Singura aplicație rezonabilă este protejarea grădinii sau zonarea unui alt spațiu situat pe teritoriu, pe care deja sunt porți bune și puternice.

Alegerea este ramane dupa dvs. Între aceste opțiuni găsiți poarta perfectă pentru dvs. Nu uitați că fiecare caz este individual și necesită respectarea altor reguli.